Hızlı tempolu bir ortamda deneyim kazanma ve yeni teknolojileri sıfırdan öğrenme şansına sahip olacaksınız.

DOMiNO Ventures; Doğu Avrupa, Orta Asya ve Türkiye’den teknoloji odaklı ve ilk günden global pazarlara açılmayı hedefleyen girişimlere yatırım yapmaya odaklanan Hollanda merkezli bir girişim sermayesi fonudur. Amsterdam, İstanbul, Estonya, Polonya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan ve Özbekistan’daki ofisleri ile dünya çapında faaliyet gösteren DOMiNO; AI, Deeptech, Cleantech, Healthtech, Fintech, Hrtech, Edtech, Gametech, Cybersecurity ve Life Science alanlarında faaliyet gösteren girişimleri desteklemektedir.

WePlay Ventures, Türkiye, Avrupa ve Orta Asya’daki erken aşama oyun girişimlerine yatırım yapan Hollanda merkezli bir yatırım şirketidir. Portföyünde 15 ülkeden 78 oyun girişimi bulunan WePlay Ventures, hayata geçirdiği WePlay HUB ile erken aşama oyun stüdyoları için hızlandırma programı da yürütmektedir.

Açıklama

Hızlı tempolu bir ortamda farkını gösterebilecek ve somut sonuçlar yaratabilecek büyük ekibimizin bir parçası olmak isteyen yatırım yönetimi stajyerleri arıyoruz. İş geliştirme, strateji, finans, pazarlama, yatırım ve girişim ekosistemi konularını başka hiçbir yerde olmadığı kadar hızlı öğrenme fırsatı bulacaksınız.

Bu rol, yeni mezunlar için uzun vadeli bir staj programıdır. Haftada 5 gün çalışabilirlik ZORUNLUDUR.

Aranan Nitelikler

Mühendislik, ekonomi, işletme yönetimi ve ilgili alanlardan mezun

İngilizceye hakim olan

Sonuç odaklı ve stratejik düşünen

Bir Yatırım Yöneticisi olmayı arzulayan hevesli, hırslı, girişimci ve meraklı olan

Yatırıma, teknolojiye, girişimciliğe, girişim yatırımına tutkulu ve hızlı tempolu bir ortamda öğrenme fırsatı arayan

Hemen Başvur